Fairy Tail - New Age
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fairy Tail - New Age

A Fairy Tail világában játszódó fórumos szerepjáték.
 
KezdőlapCalendarLegutóbbi képekGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

 

 Kronológia

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin


Posts : 37
Join date : 2023. Aug. 27.

Kronológia Empty
TémanyitásTárgy: Kronológia   Kronológia EmptySzomb. Jan. 27, 2024 7:41 pm

Az oldal cselekménye egy bizonyos szintig követi a sorozatban történteket. Íme vázlatszerűen ami már megtörtént(csak a nagyobb eseményeket írom le):
- Lucy csatlakozik a Fairy Tailhez. (X784 Július 4)
- Erza, Natsu, Gray és Lucy összetűzésbe keveredik az Eisenwald-dal. Az Eisenwald mágusai vereséget szenvednek, többségüket elfogják, azonban Erigor elmenekül. A Lullaby nevezetű furulyát megsemmisítik.
- A Fairy Tail mágusai megoldják Galuna rejtélyét.
- A Fairy Tail-t megtámadja a Phantom Lord. A támadást a Tündérek megtorolják, majd nyílt háború alakul ki a két céh között.
- A Fairy Tail legyőzi a Phantom Lordot, azonban súlyos veszteség éri őket. A Mágikus Tanács bebörtönzi Jose Porla-t. A Phantom Lordot először meg akarják szüntetni, azonban attól tartva, hogy az illegális céhek megerősödnek, nem oszlatják fel a Fantomokat.
- Gajeel Redfox és Juvia Lockser elhagyja a Phantom Lordot, majd a Fairy Tail soraiban kötnek ki.
- Aria-t választják a Phantom Lord új vezetőjének.
- Befejeződik a Fairy Tail újjá építése.
- Erza és társai Akane kényelmét élvezik, egészen addig, amíg meg nem támadják őket.
- A Mennyország Tornyára fényderül, majd a Mágikus Tanács beveti az egyik legerősebb fegyverét, hogy a sziget épületet elpusztítsák. Azonban kudarcot vall a fegyver, végül Natsu és Erza oldja meg a problémát. Jellal és a terve elbukik.
- Ultear megsemmisíti a Mágikus Tanács épületét. A Tanács létszáma ezáltal 4-re csökken.
- Megkezdődik az őszi Aratóünnep, amelyen a Fairy Tail is részt vesz. Magnolia teljesen átalakul erre az időre.
- A Fesztivált megzavarja Laxus és csapata, végül a város igazi csatatérré változik. A Fairy Tail mágusai egymás ellen csatáznak. Azonban ez az állapot sem tart sokáig, ugyanis a Tündérek legyőzik Laxus-t, akit Makarov mester száműz.
- Az "Oración Seis" affér. A Fairy Tail ezúttal az Oración Seis nevezetű illegális Céhhel csap össze, majd sikeresen le is győzik őket. Az illegális Céh legtöbb tagját bebörtönzik.
- Wendy Marvell belép a Fairy Tailbe.
- Megalakul a Twillight Ogre nevezetű Legális Céh, a Fairy Tailhez közel. Jelenleg még mindig a Fairy Tail a legerősebb Legális Céh, azonban már látványosan meggyengült az utóbbi megpróbáltatások alatt.
- Egy újabb céh alakul meg, a Sabertooth. Mivel új Céhről van szó, mindenki gyengének tartja őket, az igazság viszont teljesen más.
- A Fairy Tail újra megtartja az S Osztályú Mágusok vizsgáját. Nyolc jelentkezőből csak egy léphet az S rangú mágusok közé, azonban a próbát megzavarja a Grimoire Heart. A Tündérek legyőzik Hades-t és az ellenséges céh összes tagját. A Fairy Tail azonban nem örülhet sokáig, ugyanis megjelenik Acnologia és mindenkit eltüntet a föld színéről, a Tenrou Szigettel együtt.
X791 (7 éves ugrás): Fiore mágusainak a helyzete átrendeződik. A Fairy Tail elveszítette régi fényét, hatalmas adósságot halmozott fel, hogy megkeressék elveszített társaikat. Küldetéseket alig kapnak. Jelenleg a Sabertooth a legerősebb céh a világon.
- 7 év után a Tenrou Sziget újra megjelenik. Mavis varázslata mindenkit megmentett a pusztulástól, így hát a régi Mester és mágusok újra visszatérnek a Fairy Tail-be.
- Megrendezik a Nagy Mágia Játékokat. Sokak meglepetésére a Fairy Tail továbbjut a selejtezőkön, később pedig meg is nyeri a Játékot. A játékot követően megnyílik a kapu a múltba és sárkányok szabadulnak a világra. Földvilágot alaposan feldúlják az újdonsült támadók, de végül a mágusok kerülnek ki győztesként.
- Egy titokzatos személy megfagyasztja a Napfalut, az óriás lakosságával együtt.
- A Tartaros sötét céh elpusztítja a Mágiatanácsot és megölik a legtöbb egykori tanácstagot is.
- A Fairy Tail és más céhek felveszik a harcot a démonokkal. Megsemmisül egy újabb mágikus fegyver, a FACE. A mágusok legyőzik a démonokat, Makarov feloszlatja a Fairy Tail-t, majd eltűnik. A céh legtöbb tagja új életet kezd.
- Az új Mágikus Tanács létrehozása.
X792. Natsu Dragneel visszatér 1 évig tartó vándorlásából. Lucy segítségével megpróbálja megkereseni a többi régi céhtársát. Ekkor találkoznak az Avatar nevű szervezettel, akik a sötét mágiát és Zerefet követik. Az egykori Fairy Tail mágusai és az új Mágikus Tanács emberei legyőzik az Avatar-t.
- Újra megalakul a Fairy Tail, az új mester Erza Scarlet. Kiderül Makarov tartózkodási helye.
- A Fairy Tail egy mentőakciót rendez az egykori mesterük megmentésére. Az akció sikerrel jár, azonban számos aggasztó hír kerül napvilágra: Az Alvarez Birodalom háborúra készül, hogy megszerezze a Lumen Histoire-t; Az Alvarez Birodalom vezére Zeref.
X792 Szeptember: Az Alvarez Birodalom megtámadja Fiorét. A harcot végül Fiore nyeri meg, azonban ezt csak számos halott árán sikerül elérni. A halottak között van Zeref Dragnell, az Alvarez Birodalom uralkodója, Mavis Vermillion és Acnologia is.
- X793-X799 év vége: A béke időszaka. A Fairy Tail-ből Natsu csapata megkezdi a 100 éves küldetést. Fiore újra a régi, a céhek és a varázslótanács újra működik. Néha felbukkan 1-2 sötét céh, de ezeket hamar elfogják. Ami viszont aggasztó, hogy a háború óta számos mágikus anomália és mágikus vihar sújt le az országra. Senki sem tudja, hogy ezek mikor csapnak le.
- X800 Január: Itt járunk most. Crocus-ban az év végén megrendezik a Nagy Mágikus Játékokat, ezért már most elkezdődtek a szervezési munkák. Azt beszélik, az Iceberg Királyságban feltámadt egy ősi gonosz. Ezt a hírt még senki sem tudta bizonyítani, de megcáfolni sem.
Vissza az elejére Go down
https://fairytail.hungarianforum.com
 
Kronológia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fairy Tail - New Age :: Alapok :: Világleírás-
Ugrás: