Fairy Tail - New Age
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fairy Tail - New Age

A Fairy Tail világában játszódó fórumos szerepjáték.
 
KezdőlapCalendarLegutóbbi képekGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

 

 Shikigami/Papír Mágia

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin


Posts : 37
Join date : 2023. Aug. 27.

Shikigami/Papír Mágia Empty
TémanyitásTárgy: Shikigami/Papír Mágia   Shikigami/Papír Mágia EmptyKedd Szept. 12, 2023 9:24 pm

Shikigami Mágia
Más néven Papír Mágiának nevezik, ugyanis a segítségével képes a használó éles papír fegyvereket megalkotni, amelyek könnyedén felszeletelhetik az ellenfelet.


Shikigami Báb
Leírás: A varázslattal a mágus képes kisebb tárgyakat papírbabává változtatni, esetleg a semmiből létrehozni azokat. A babák segítségével hosszú távon is lehet kommunikálni, adóvevőként használhatóak.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Papírlövedék
Leírás: A mágus kinyújtja a célpontja felé a karját, majd a mágikus kézpecsétjéből dobócsillagok, esetleg maximum nyílvessző nagyságú papírdárdák repülnek ki a megadott irányba. A csillagok vágási sérüléseket okoznak, míg a dárdák átszúrják a célpont testét.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Shikigami Chakram
Leírás: A varázslattal a mágus egy chakramot hoz létre papírokból, amelyet képes kilőni az ellenfele irányába. Érdekessége, amint kilőtte a használója, képes annak irányát befolyásolni az akaratával.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Papír Másolat
Leírás: A varázslattal a használó képes magából másolatokat létrehozni, amelyek papírból állnak össze. A klón képes harcolni, azonban mágiát használni nem!
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180

Robbanó Papírcsapda
Leírás: A mágus megérint egy adott tárgyat, majd kisebb koncentráció után egy papír jelenik meg azon, amit különböző mágikus pecsétek díszítenek. A használó bármikor képes ezt felrobbantani, de máskülönben csak akkor aktiválódik ha valaki a közelébe ér. A létrehozója varázserejét érzékeli, ezért az ő közelében nem robban, ha ő nem akarja.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Shikigami Örvény
Leírás: A mágus rengeteg papírbabát hoz létre, amelyek kavarogva indulnak el az ellenfél felé. Ha érintkezett a célponttal az örvény, akkor több kisebb örvény jön létre, amelyek komolyabb vágásokat ejtenek a célponton. Közönséges emberek ellen halálos, bár nehéz vértekkel(merev fémpáncélok) késleltetni lehet a halált.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 240

Papírtest
Leírás: A mágus a varázslattal papírvékonnyá változtatja a testét, aminek hatására képes átpréselni magát kisebb réseken. Hátránya hogy szélmágiával könnyedén elfújható az alkalmazó, akár nagy távokra is.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 240

Robbanó Papírfolyam
Leírás: A mágus lábai alatt rövid koncentráció után megjelenik a mágikus pecsétje, majd abból több, rúnával díszített papírcetli indul el a célpont felé. A cetlik csak az áldozat közelében, 1m távolságra válnak láthatóvá, majd ezt követően felkúsznak annak testére és felrobbannak. Közönséges emberek ellen természetesen halálos, a mágusok testét pedig igencsak szétroncsolja sikeres alkalmazás esetén.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 280

Papír Sereg
Leírás: A varázslattal különböző papír állatokat lehet létrehozni. Ezeket leginkább támadásra lehet használni, ugyanis ezek a kreatúrák felrobbanthatóak. A madár formán akár utazni is lehet.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 400

Papír Merénylő
Leírás: Ezzel a varázslattal is egy másolatot hoz létre a mágus, azonban ez már képes lesz a gyengébb papír mágiák használatára(200VE alattiak), ráadásul bármikor felrobban, amikor az alkotója úgy kívánja.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 700

Shikigami Tánca
Leírás: A varázslattal a mágus képes saját magát és a ruházatát papírlapokká alakítani. Ebben a formában akár még repülhet is, szárnyakat növeszthet a hátára stb. Ezen kívül akár robbanó rúnákkal ellátott papírokat is tud rejteni a papírok közé, ami igazán veszélyes lehet az ellenfelekre, ha közel akarnak férkőzni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 1000

Shikigami Sötétbomba
Leírás: A használó több ezer papírbabát hoz létre, amelyek egyetlen gömbbe tömörülnek. Ezt követően túltöltődnek mágikus energiával, majd lila színben szétrobbannak.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 1300

Shikigami Dühe
Leírás: A varázslattal a mágus képes egy egész folyót robbanó rúnákkal ellátott papírrá változtatni. Az átalakítást követően pedig szabadon felrobbanthatja az egészet. Csak nagyon kevesen képesek túlélni egy ilyen támadást.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 2000
Vissza az elejére Go down
https://fairytail.hungarianforum.com
 
Shikigami/Papír Mágia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gravitációs Mágia
» Kártya Mágia
» Szél Mágia
» Sárkányölő Mágia: Tűz
» Sárkányölő Mágia: Vas

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fairy Tail - New Age :: Alapok :: Mágia, vásárlás :: Szabad Mágia-
Ugrás: